dodano 21-11-2018
Opis
- Scan zapytanie ofertowe [.pdf, 1.78 MB] (dodano 21-11-2018)
- Scan klauzula rodo [.pdf, 490.47 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 1 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PIECZYWO ZWYKŁE [.docx, 15.35 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 2 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PIECZYWO CUKIERNICZE [.docx, 15.76 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 3 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO MROŻONKI I RYBY [.docx, 17.99 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 4 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO WARZYWA I OWOCE [.docx, 24.84 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 5 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO MIĘSO I WĘDLINY [.docx, 19.94 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 6 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE [.docx, 31.71 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 7 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PRODUKTY MLECZARSKIE [.docx, 16.22 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 8 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO WYROBY GARMAŻERYJNE [.docx, 14.53 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 9 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO SOKI TŁOCZONE [.docx, 13.21 kB] (dodano 21-11-2018)
- Kosztorys ofertowy - CZĘŚĆ 10 ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO JAJA [.docx, 14.21 kB] (dodano 21-11-2018)
- Scan umowa na żywienie [.pdf, 2.90 MB] (dodano 21-11-2018)
- ZAL._NR_3_OŚWIADCZENIE [.doc, 27.00 kB] (dodano 21-11-2018)
- ZAL_NR_5_FORMULARZ_OFERTOWY [.doc, 51.50 kB] (dodano 21-11-2018)
dodano 29-11-2018
Informacja z otwarcia ofert
- Informacja z otwarcia ofert-strona 1 [.pdf, 298.25 kB] (dodano 29-11-2018)
- Informacja z otwarcia ofert-strona 2 [.pdf, 380.51 kB] (dodano 29-11-2018)
dodano 30-11-2018
Informacja o wynikach postępowania na \" Sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych na rok 2019.\"
- Wybór najkorzystniejszej oferty [.pdf, 1.22 MB] (dodano 30-11-2018)